Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Tuesday, August 2, 2011

taiping di serang gengster

assalammualaikum....

di petang selasa yang indah ini sebelom berbuka kan...:D
entry kali ni angah nak cerita pasai blogger perak yang turun lepak sebelom puasa...
macam entry sebelom ni SINI ,SINI

semua di planning oleh reena sendiri...yela sebab dia kan betapa di kajang sekarang ni kan....hahahhah

tiba hari dating tersebut kan..

masing datang di taiping berkumpul di TS terus...aku siap parking orang tak mau bagi aku parking la..tension betoi la..hahhaha orang lain semua da dapat parking TS tu..aku je la keseorangan di dalam EVO III aku ni..hahahhaa(EVO la sangat kan padahai wira pekak ja)

pas tu kami semua pergi menyumbang kan lagu di karoke di TS tu...
hahaha
mai layan gambar yang disnap oleh mereka..:D
aku pun ada jugak snap gambar retis jugak...heheheh



hanya yang ni ja aku ada gambar ini...hahahah
 pas 2 pergi ke rumah reena retis yang tidak jauh dari kawasan TS tu kan...

siap snap gambar lagi...hahahahah yang terbaik untuk semua..:D
snap secara paksa beramai-ramai...


gambar ni aku suka la sebab ala-ala gengster gitu...
hahahah

antara retis yang hadir kan..
7.ain

p/s: mula-mula nak lepak sekejap ja kan...tak sangka pulak area ipoh nak join sekali...so jadi mini gath la...wakakakak  kepada yang tak join 2 rugi sangat la....

9 comments:

Cik Reena Tan said...

sangat best! terbaik la.. :)

neyra shazeyra said...

saya ni dr tronoh tauuuu jauh dtg haha

Ros Anisza said...

angah, ros nak tanye...pada baris ke dua entry tu
"di petang 'selesa' yang indah ini sebelom berbuka kan...:D"

selesa ke selasa?

lagi satu,
bro azhar ke bro azqar??

#jeles sebenarnye bace entry ni :)

zezolla_atin said...

angah~ hehe..
gangster eh .

angah said...

ala mak typo lak..:D

aliaa farhana said...

dah bley la buat movie taiping gengster lepas ni...hahaha

Bro Azqar said...

err... ade orang perli ak suh pi U.Azhar kat Mesir ke? XD buhahahhaa

roq said...

owh owh...bestnye reunion :)

jeles kot! huhu

siggah2 la sini ye :)

Muhd Fadil said...

untonglaaaaaaaaaaaa

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol