Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Tuesday, July 12, 2011

taiping diserang oleh artis blogger perak

assalammualaikum....

entry kali ni khas untuk gathering blogger perak pada 10/07/11 iaitu hari ahad semalam..
alhamdulilah dengan di izin kan ALLAH kita bersatu di dalam event ini semalam...alhamdulilah la semua nya berjalan dengan lancar sekali....walaupun angah lambat 15 minit sampai di tempat kejadian semalam...dalam 15 minit je angah sudah sampai di taiping semalam...agak2 berapa la angah tekan semalam.???maybe dalam 170km/j kot kalau tak silap la...bukan angah nak pergi race ka apa...tapi angah da lambat kan...janji dengan budak BP pukul 10 mau ada di simpang 4 kamunting tapi sudah lambat kan...so tekan la sampai dapat 170km/j kan...hehehehehe


ok tak payah cerita pasal angah datang lambat kan...kita cerita pasal gathering yang semalam 2 je la hehehehe
semalam angah dan warga retis BLOGGER PERAK join gathering di burmese pool,taman tasik taiping....ok la tak mau cerita banyak la..korang mai la tengok gambar2 gathering 2..


ini la warga BP yang angah cakap tadi 2....


on the way masuk ke dalam sana...


perghhhh sedap gila ayam BBQ yang angah bakar ni kan...

selepas itu kami semua gerak ke kawasan zoo taiping bukan pergi tengok binatang di zoo 2...hehehe kami ada sesi photoshoot gedik artis BP ni...korang mai tengok photoshoot yang terbaik dari kebun getah yang ada di belakang rumah arwah tokwan...hahahahaha


ini la artis yang pertama dapat photoshoot ni..
artis reena a.k.a putri bunian...
angah suka gambo nie sebab muka cool je bila shoot ni....


yang ni artis paling sempoi punya...
nama nya aten 
ala2 model yang berbakal la..I LIKE


yang ni pulak artis jugak 
nama nya diyana and seorang lagi angah lupa la sapa...hehehe


yang ni pulak ruzz A.K.A nyamuk yang comel...
comel kan dia...??
tak boleh puji lama nanti suami dia marah...:P
hahahha


ini la artis BP ada tak muka mamat yang suka hijau nie.??
tak ada kan..so angah bukan la artis ok...
hahahaha


artis perempuan pilihan artis lelaki..pada tahun 2011
tapi angah tak ada sapa ok..masih single gila ayat aku
hahahha


yang ni la artis pilihan mertua...
terbaik dari dusun durian rumah arwah tokwan...


ok sila abaikan mamat yang pakai baju biru yang pegang camera DSLR 2...
sebab mamat tu bukan artis...
mereka artis...bukan angah..:P


kami la warga BLOGGER PERAK a.k.a  ARTIS

korang perasan tak sapa yang shoot gambar semua ni.??


ni dia orang nya...
bro reezluv

angah siap hantar aten artis lagi...korang tak percaya ke.??ok korang boleh baca DISINI ....

ok la setakat ni ja angah boleh cerita kan pasal gathering BLOGGER PERAK yang retis...hahahah
ok korang jugak boleh baca entry pasai gathering semalam...

  1. aten artis 
  2. afiqah
  3. reena artis
  4. diyana
  5. ruzz A.K.A nyamuk
  6. aqilah


p/s :angah seronok jumpa korang semalam..terharu la bila jumpa retis2 semua...I LUV YOU...

18 comments:

Muhd Fadil said...

gambar aku?

Cik Reena Tan said...

luv u tooo lah. sebab gambo ai yang first.. hahaha! :)

yunZ said...

baru jmpak blogger perak..rugi sgt.da la gath yg korang wat sgt dekat dgn tmpt ak

Aimifiqa said...

luv u too angah. 1st time gath rase mcm family. hehe. best2. rindu korang la nnt. ><

♥ Misz Qila =) ♥ said...

thnks angah . syg ko lebih . hahaha insyallah jumpa lagi yea ;)

Halusinasi said...

sayang angah gak...wei, yana bukan artis pun...

InsyaAllahkita jumpa lg di lain masa^^

mirul said...

bro, tak sensed ke 170, mane tau ade polis ronda ronda blog. hahahaaa.
btw, sporting la bro, nanti jumpa kita borak borak lagi

Gathering Blogger Perak di Burmese Pool, Taiping
Giveaway Blogmirul, 5 domain untuk dimenangi!

Syarifah Ashikin said...

wahhh kat tasik taiping.. pandangan yg cantik... zoo taiping pun.. bestnya jumpa dgn retis2

AtenAzhar said...

wiwit wiwitt . haha thanks angah! :DDD

fathiahRAIHANA said...

wah syoknya ramai2 ^^

~Kirin Selama Perak~ said...

wah !
terbaik !!
:D

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. sonoknya angah.. rugi tak join.. hee..

kiera'sakura said...

walawehhh terbaik la bro reezluv posing... hihihi

-Faridz- said...

terbaek~

Sunah Sakura said...

Tajuk dia ni TAPING ke TAIPING? errr...

shahjiehan said...

wah... bestnya... sori x dpt pi.. sbb ritu balik kl...

aida4eva said...

jeles lagi!

:(



http://aida4eva.blogspot.com

Ruzzezanie said...

best gak kenal angah.. best kan gath? kita siap perang mulut lagi..tapi hang xsentap kan dgn aku?aku kan nyamuk comel..hahaha

# jadah apa aku ada suami?? hang saja kan nak bagi saham aku jatuh? ni aku nak cari gadoh lagi ngn hang ni..hahaha.. Bdw, thanx a lot letak gambo aku yang tak comel ni.

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol