Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Tuesday, June 14, 2011

bersantai bersama blogger perak di taiping

assalammualaikum...

pada hari ahad yang lepas yang tarikh 12hb tadi...angah dengan wakil blogger perak pergi ke tapak project kami di air terjun di taiping...hehehe di temani oleh cik reena tan ,noraliaa farhana and aidatul amiza ....2 dari taiping 1 dari selama and angah dari bagan serai...masing-masing pergi ke sana ada yang naik bus,tumpang orang ,sendiri...kami bertemu di parking di taman tasik taiping..tapi angah orang yang paling awal datang ke lokasi hahahah......biasa la diaorang kan perempuan memang la lambat sikit kan...nak pakai make up,pakai tudung la and sebagai nya...ehhehehehe

setelah kami sampai di tapak project kami di sana...angah panggil mereka artis blogger perak HAHA...ok back to topic....sudah sampai ke lokasi kami 2 sempat la kami senang gambar tapak project kami 2...

ni la tapak project kami 2...cantik kan..??


 macam mana angah tak call mereka artis kan..??tengok la sendiri...HAHA

angah suka photo nie sebab ada hijau...hehehe 


lepas tu kami gerakke bowling taiping pulak nak main bowling...


yang ni ratu bowling taiping memang cantik permainan dia kan..


macam saja ja kan...HAHA
tapi benda ni hanya kebetulan saja


point yang paling tinggi cik reena tan
angah hanya naik juara je la...heheheh


selepas kami dari bowling...
kami gerak ke taiping sentral..


kami ingat nak karoke si atas tapi..
keadan yang tak mengizinkan kami sumbang  kan lagu...


tak jadi pergi karoke kami lepak di A&W taiping 2...
best jugak la sambil lepak sambil tengok awek lalu-lalang

mereka la artis okey...HAHA
photo ni disnap sebelom aida balik
selepas tu kami pergi la ke taman tasik pulak untuk 
photoshout 




cantik tak gambar yang aku snap ni...??hehehhe
boleh ja kan...cuti hari minggu memang best la santai dengan meraka nie..



ok la setakat ni saja angah boleh tulis report ni kan...anda boleh jugak lawat blog mereka yang angah letak link di atas 2..heheh anda anda jugak boleh baca entry pasai ni(di sini).....

gambar-gambar ke atas sana tu di snap oleh angah sendiri
korang tak percaya ek.??


ni bukti nye photografi yang baru nak up kan..
angah tak terer mana pun snap gambar-gambar ini..
HAHA

p/s: terima kasih la korang sudi luangkan masa sekejap bersantai dengan angah ni kan....HAHA
sekian walaikummusalam...

12 comments:

Cik Reena Tan said...

terorrrrrnyeeee angah men bolingg..:p

Ain said...

untung le deting tak ngajakkkk




*taipain? tumpong? meka up? mengelar? si atas ke dia atas?

angah said...

@reena: hahha bisa la...hehehe


@ain:mana la nk taw kan...ehheheh

yg 2 bisa la gelas so pektaan typo je...ehhehe

Muhd Fadil said...

best la mengkome mengkome lepak kat Taiping. dem. tetiba jeles!

angah said...

@fadil:heheheh xpe nextime kita wat event trus ok....hehehe

Cik Reena Tan said...

eh2. abg fadil jelesh? suke3~ :p

angah said...

heheheheh taw xpa..bisa la reena kan retis....heheeh

~Kirin Selama Perak~ said...

taknak komen.
*jeles*

aliaa farhana said...

pergh~ byk betul typo! hahahaha dah la byk kaler ijau...hahaha

aida4eva said...

terbaik jugak encik angah!

hehe..ada gambar yg bowling berirama aida tu yg xthn..keh3..

ye la..yela..angah pandai snap..kali ni je puji taw :P

angah said...

hehehehe

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

cantik gambar yg angah amik

=)

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol