Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Thursday, July 28, 2011

besok puasa

assalammualaikum...
entry kali angah terlalu seronok la sebab tak lama lagi sudah mau puasa kan...

mari kita sembang pasai juadah berbuka puasa nanti yang ampa minat...

juadah nie memang sedap kalau makan hari macam ada yang bagi angah kenyang la..:D

sembang pasai juadah kita sembang pasai  berniaga pulak...

tiap-tiap tahun mesti ramai yang akan mengambil peluang untuk berniaga kan...dari kecik sampai besar,tak kisah la apa korang jual di pasar ramadhan nanti...angah tiap-tiap tahun tak lepas peluang nak berniaga kecil-kecilan ni..mesti korang tertanya-tanya kan angah nie niaga apa ek.??hahahaha biasa la niaga kuih basah nie,yang goreng-2 tu...

seronok punya pasai kan..sampai lupa waktu berbuka da masuk kan..:D
hahahah

seminggu lagi mau raya bisnes lain pulak angah buat...hahahaha yang tu tak boleh bagi tau la bahaya..:D

ok la setakat ni je la angah boleh cerita pasai seronok nya datang bulan puasa ni...


P/S:selamat menyambut ramadhan al-mubarak..kepada semua yang bergelar umat islam di dunia ni..:D
jumpa angah di fan page angah blog hijau itu bumi tuhan..
sekian walaikummusalam..:D

9 comments:

Akim Iqbal said...

hang pulun.. muahaha

Muhd Fadil said...

sedap la pulak kurma tu. hohoho

cik AngguR said...

SELAMAT BERPUASA ANGAH ~

AyieNa Nur said...

Selamat Berpuasa Angah..kurma fav tuuuuu... =D

C i k P i p i T e m b a m said...

selamat berpuasa angah ! bisnes apa tu haa ? xD

angah said...

thanx...:D

aurora itu cahaya said...

Selamat berpuasa~

(^_^)

Cangkul Emas said...

selamat berpuasa untuk kamu!

Lilynn Sazlin said...

yang penting yusof taiyoobb. hehehe

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol