Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, April 13, 2011

khas untuk ahli KBU ni


assalammualaikum..wahai sahabat blogger semua...hari ni pada 12/04/11...hari yang sedih bagi cik erika A.K.A. tomatokering dengan ini aku buat khas entry nie untuk beliau...kerna tanda terima kasih angah untuk beliau...hahah (ada ka di buat jasa untuk aku.?)ada ka tak ada ka..biar jala..angah ingin mintak maaf pada erika kerna selalu dok menyusik erika selama ni..dengan angah buat kan entry pasai skandal beliau tekan nos disini niat untuk meriahkan suasana di dunia blogger ni..tapi apakan daya orang tak boleh paham dengan sikap angah nie...biar ja la...janji angah happy jumpa kamu semua termasuk erika first time join gathring hari 2...dengan hari 2 kereta masuk workshop akibat exsiden tapi angah stay pergi jugak untuk memeriahkan program itu....okey la setakat ni la angah review blog erika rain walaupun tak perfect mana pun review blog nya tapi stay angah buat khas untuk kamu...

ikhlas dari angahsharkretro


p/s: stdy 2 jangan la main2 pulakingat jasa ibubapak kita yang melahirkan kita n menbesar kita sampaikita jadi macam ni...n jangan la kita hampakan kedua ibu bapak kita yang sedang menharap kerjayaan dibawak pulang ke rumah....(tak leh panjang nanti ramai yang nagis pulak..heheh)

9 comments:

saya bukan tomato said...

HUWAAAAA~ NAK SOB SOB JUGAK !! T_T

ENCIK ANGAHHH !!!

angah said...

awat erika.??

hadiee said...

adakah ini skandal? wiwwiiittt. haha

Cik Z@i Pen@nG said...

waaa....entri khas untuk cik tomato...

apakah.....?

shahjiehan said...

angah ni matang sungguh

jom baca dan komen Hantu Mak limah dan Ucop Wilcha mengamuk | ! !shahjiehan [dot] com ! !

angah said...

hadie:xdak la khas tok kawn kita nk exam 2..hahah

kak zai:sekadar ingatan sbagai ahli kbu nie la..ehhehe


shah:ak dh baca n komen le..heheh
kejor yop kejor..hahah

shahjiehan said...

hahaha.. agak2 bile nk shah nk kene review..lalalla

jom baca dan komen Saya Sayang emak saya

angah said...

shah:hahaha pagi-pagi baca surat khabar...banyak-banyak la bersabar...

fRaMe+LenSeS said...

so sweet. hehehe :D

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol