Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Thursday, April 14, 2011

barang rare ini...

assalammualaikumm..wahai sahabat2 blogger yang dihormati....hari ni entry aku pasai moto norton yang jarang jumpa di malaysia nie macam aku jumpa tekan sini sekarang..tak tau la korang biasa jumpa banyak kali kan..tapi first time aku tengok yang kilat lagi cantik nie...wahhhh terharu betoi la tengok moto macam ni...berkilat sangat la body dia 2...hehehhe
saja ja aku snap gambar nie...nak wat kenangan katakan...seriious aku first time jumpa norton nie sangat cantik sekali...ni kalau bawak pergi kanival kuale kangsor best nie...mesti orang lain buka mata ni...heheh




p/s: kalau la dapat sebijik nie sure simpan ja dirumah bila ada autoshow boleh la bawak norton nie...hehhe
sekian terima kasih la kerna sudi baca blog hijau nie..


da baca sila tinggalkan komen di bawak....yang mana belom follow...mai la follow ok...i back you follower ok..

10 comments:

nadzli azlan said...

ini terbaekkk !

shahjiehan said...

syok siott!!! hahaha.. org kuale!! bawak masuk arena kuale tu yopppp~!!!!

Muslimah Optimis said...

huhuhu..kenapa mesti beli moto untuk simpan autoshow ja??sayang la duit..huhu

nora amila ghazali said...

errrr untuk autoshow ja???

CikTomyam said...

nak moto ini..!!

meaw said...

buat kawen pon orang pandang gak,kompom kiut gilak.....dah beli rempit la angah, ada ke nak simpan kat umah,tak patut-tak patut..

Muhd Fadil said...

aku bangga ade moto ee ekk sepai aku. hahaha

angah said...

nadzli:tq bro...

shah:kalu ada sebijik la mmg ak bwk la norton nie msuk arena thun nie...heheh

kak:moto nie sparepart dya mahal la..so kalu nk pakai bwk jln2 nie tkut cpt rosak ja...hehehe

nora:yela..moto nie hidup pow kita pow xlhir lg la...1890 moto nie lahir..hhehe

nani:abik la..ahhha

onie:hahha mana leh rempit moto nie brat la onie...hahaha lg pow sparepart mhal al..ehhe

penyu:mu jo banggo.?ambo dok ko.?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

memang lawa motor ni...

angah said...

gk:taw xpa...hehehe moto nie hidup pow gk pow xlahir lg nie..hahahah

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol