Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, February 19, 2012

selamat ulang tahun blogger perak yang pertama



Bismillahirahmanirrahim...


assalammualaikum semua warga silent reader yang sud baca di Hijau Itu Bumi Tuhan ,alhamdullah la incik hijau masih boleh blogging lagi kan...setelah semnggu baru nak update blog incik hijau ni kan..tap tak megapa la sebab incik hijau tak akan biar blog ni berkubur disini.


hari ni incik hijau nak buat 1 entry pasai satu group di facebook ni..group tu ialah Blogger Perak rasa nya ramai yang sudah tahu pasai kewujudan group yang paling happy gila bila join kan...so incik hijau ni salah seorang ahli jiwa kental dari ahli yang lain..tak percaya.?? ok tak percaya boleh masuk join group Blogger Perak ni..ce tanye kenal tak incik hijau..??sure dia orang cakap tak kenal langsung incik hijau ni...HAHA
sebab inck hjau tak rets macam mereka...


incik hijau mula-mula join Blogger Perak pada tahun lepas bertarikh 08/03/11 jam 10.00 pagi kalau tak silap la sebab incik hijau ni kuat termakan semut la..itu yang lupa tu..HEHE incik hijau invite oleh seorang retis..retis tu ialah KIRIN a.k.a KSP beliau la yang bertanggungjawap keatas kemasuk kan incik hijau ke group Blogger Perak ni...jasa dia tetap ku kenang sampai akhir hayat incik hijau ni..

mula-mula join tu incik hijau memang segan dengan retis yang berada d group tersebut....sampai 3 bulan baru la berani kan diri untuk masuk dan post something di wall Blogger Perak tapi alhamdulilah la sebab ada respon oleh retis time tu...

1st time join gathering macam batang kayu duduk senyap je..sampai incik hijau terjumpa orang yang biar jumpa time 1st gathering sebelom ni orang tersebut ialah MUHD FADIL a.k.a. PENYU orang yang tegur incik time gathering tu...sebab incik hijau sudah kenal dengan beliau...alhamdullah la retis Blogger Perak ni semua nya tidak sombong cepat ramah mesra,sampai incik hijau naik segan pulak time tu..

sebelom terlambat incik hijau nak wish SELAMAT ULANG TAHUN BLOGGER PERAK YANG PERTAMA KALI NYA ,incik hijau tak dapat nak lupakan kenangan pahit dan manis kita semua..semoga jalinan yang kita erat ni moga kekal hingga akhirat kelak..alhamdulilah la Allah ketemukan incik dengan orang baik seperti keluarga sendiri,semoga Allah kekalkan hubungan kita semua amin...




akhir sekali incik nak nak cakap ...incik hijau sayang korang semua dunia dan akhirat....


nota hijau /: i love Blogger Perak dan semua ahli ..!!!sekian terima kasih kerna sudi baca entry yang tak cukup laku ni..dengan ini incik hijau mendoa kan agar kita semua kekal dialam sana...sekian walaikummsalam...

11 comments:

Idzanfashila said...

BP mengeratkan silaturrahim !
to BPian, selamat ulang tahun :)

~Kirin Selama Perak~ said...

selamat ulangtahun,Blogger Perak:)

kiera'sakura said...

slamat ulangtahun Blogger Perak =)

shahjiehan said...

dah setahun dah eh...

awek2 tu mesti dapat kat hang kan...


ekekeke

syamsid dhuha said...

selamat ulang tahun bp . :)

incik hijau said...

@Idzanfashila rindu nak lepak2 dengan korang semua...

@~Kirin Selama Perak~ terma kasih kirin...

@kiera'sakura rindu my twin..:)

@shahjiehan hoi mana ada awek dpt kt aku ni kan...sbb aku ni xfemes mana pun...

@syamsid dhuha jeton..ahha bila nk lepak2 lg..?

fRaMe+LenSeS said...

selamat ulangtahun smua. :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hpy belated brtday BP..

p/s: cian,yui xaktif dgn bp..

Idzanfashila said...

tu lah, jumpa angah sekali tu je. kan ? eh, bila nak tuntut 'smash'. HAHA!

anismelon said...

epy belated besday bpians..heee..anis lg la kayu mase 1st dtng gath..adeh..;)

Awie Omar said...

Dari http://awieomar.blogspot.com/2012/03/10-x-men-yang-lambat-datang-sekolah.html
baru folo sini. Teruskan usaha anda berbloging orait!

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol