Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Friday, November 25, 2011

seksi

Bismillahirrahmanirrahim

assalammualaikum....

alhamdulilah la..masih dipanjang kan umur incik hijau ni kan...

sorry la kepada yang selalu tanya incik hijau bila la blogging ni kan...

biasa la sekarang keadaan yang kurang sesuai kan...

sebab tu la incik hijau jarang update blog ni..

bila free baru la ada mood nak blogging ni...

al-maklum la sumber internet ni tak ada kan[bayar tak mau macam mana nak guna internet..!!] 




bukan nak sembang pasai sumber internet tak ade ke ape...

tapi incik hijau nak kongsi story sikit ni.




pasai seorang perempuan yang suka dedahkan aurat nya bila tempat awan...!!

baru-baru ni incik hijau pergi lepak di kota damansara di kuala lumpur kan..

kesian pulak nak tengok perempuan yang nak kata susah or senang...




sebab apa.??sebab baju macam tak baju,seluar macam tak seluar je...

so mana pergi nya aurat seorang perempuan islam,bukan islam suruh tutup hingga muka dan pegelangan tangan or tapak tangan...??


bila di tegur menjadi tak tentu arah nak sound perkataan lucah dekat incik hijau  ni


bukan apa sebagai kaum lelaki or kaum adam turuk merasa malu macam kami ja yang pakai baju dan seluar macam tu..


cuba bayangkan kalau api neraka menjilat tubuh kaum perempuan nie semua tak ke pedih dan menderita kan..??

tak sanggup nak melihat umat islam diseksa di dalam api neraka .!!!


insaf la wahai kaum hawa,pintu taubat masih terbuka luas selagi kita belom pejam mata buat selama-lamanya..:)
macam ni baru tenang nak melihat kan..:)

gambar hiasan dari google



akhir kata dari incik hijau ni kalau orang lain tegur jangan la pulak di maki macam kami yang buat salah...bila pakai pakaian macam tu tak ke bahaya bila ke rogol time tu baru la nak menyesal kan[nasik sudah jadi bubur] 







p/s: ingat la wahai insan yang bernama wanita,perempuan or hawa neraka itu bukan kenal sesiapa pun termasuk incik hijau sekali...semoga kita dijauhi dari api neraka jahanam ni..amin....

6 comments:

syamsid dhuha said...

wanita2 jage la akhlak mu . huhu

ade baik , ade yang terlebih baik , n ade yang same ngan syaitan

ish3 .anyway nice info geng :)

cik AngguR said...

moga cik AngguR tak trleka ngan keindahan dunia

Noorul Amera Adnan said...

thanks incik hijau a.k.a incik angah ats nasihat. insyaAllah akan cuba menjaga aurat dgn lbh baik >.<

nuyui a.k.a miss YUI said...

nsht sgt2 berguna..

kiera'sakura said...

insyaAllah, kira ingt smpi ble2 :)

Ruzzezanie said...

suka entri ni!

terima kasih atas peringatan. doakan ruzz tak hanyut dengan nikmat dunia ye angah :)

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol