Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Monday, November 14, 2011

SPM is come back now...



bismillahirrahmanirrahim...



assalammualaikum...

semua wahai reader blogger semua...

bila hujung tahun sure SPM akan datang kan...

bila sudah datang sure takut nak jawap SPM kan...

seperti macam angah dulu la...

besok nak exam boleh pulak pergi enjoy kesana-sini kan....

macam tak ada exam ja...

da la real exam buat macam tak exam je kan...HAHA

tapi bila sudah dapat result alhamdulilah la..

entry ni angah nak wish to my kazen MUHD SHAFIQ HAFIYZ BIN MUHD ZAIDI 

semogo boleh menduduki SPM tahun 2011 ni...

jawap elok2 bro..ingat janji mu itu...hahaha


ni orang nya muka sebijik macam adik angah yang bongsu 2..

HAHA

p/s: semoga maju jaya kepada semua yang menduduki exam SPM bagi tahun 2011 termasuk kazen angah sekali...

5 comments:

Cik Reena Tan said...

good luck untuk semua yang ambik SPM tahun ni. #rindu nak SPM lagi sebenarnya.

dulu time SPM tolong mama berniaga. so kul 2 pagi tak tdo lagi. tabah stayup malam2 sbb nak abeskan study. rindu time tuuuu.

angah said...

hehehe sama macam angah sebab time nak cari nak bayar yuran sekolah yang tertangguh time 2..kalau tak bayar tak boleh nak ambil exam time 2...blik 3 pagi nak stdy lagi mana sempat hanya tido 2 jam taw..

smilenajah93 said...

goodluck to your cousin . doakan my sys skali :)

mas saari said...

good luck utk semua calon SPM!

nuyui a.k.a miss YUI said...

depa dh hbskan..

lama angah tak update blog..sudah bosan ea??hehe..

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol