Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Saturday, June 11, 2011

mana mahu pilih ek.??

assalammualaikum...


hari ni angah sangat pening la nak pilih header angah nie....ada 2 header yang agak cantik di pandang...ok korang tengok la sendiri la yang mana 1 ok or tidak ok...serious la angah sudah pening la...hehehhe


ini header angah yang baru apa macam ok tak yang ni.??
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@


yang pulak yang lama...
agak-agak yang mana la paling cantik la kan...


p/s: tolong beri pendapat sikit boleh kan....

korang suka sila LIKE or SHARE...

5 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

yg kedua tu ok skit

Sunah Mohammad said...

dua2 ok..hehehe...tapi yang lama tu lagi cantik...

schaze zainn said...

yang 2nd cantek.
tapi kalau nama tu Hijau itu bumi tuhan lagi terang mesti lagi best

cik AngguR said...

yg no 2 tu lagi smart kowt encik Angah ~

efa said...

dua2 ok la angah tp better use yg lama tu nmpak cntik sikit sb anda pondok ka umah tu?hehe

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol