Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Thursday, May 19, 2011

salahkah saya jadi seorang rider..??


sekadar gambar

assalammualaikum...



entry kali angah rasa tak puas hati pada orang yang busy body nie...
yang dok ingat aku nie beli moto hanya untuk rempit ja ka.??
tak semestinya naik moto mat rempit...??
susah betoi la hidup dibenci oleh jiran-jiran nie...
depa ingat angah naik moto ja pergi samun,merompak...
hadui tak paham la angah..what orang salah anggap dengan penunggang motosikal nie ek.???
habis tu pak haji yang naik moto di kira mat rempit jugak ka.??
rasa nya pak haji naik moto rempit tang mana...geng mana yang nak terima dia sebagai geng mat rempit nie.??
tak pa la lepas ni angah nak pakai serban la..
2pun depa nak cakap angah rempit lagi la..ermmm awat la pemikiran macam budak2 baru lahir di dunia nie kan...nak cakap tua tapi bangka...nak cakap bangka tapi nyayok....hadui,ikut kan hati nie memang angah nak bagi parang ja di muka nya...


hang tak payah dok jaga tepi kain orang nie hang jaga anak hang 2..umur anak hang 2 bukan makin menurun makin menaik pulak..dengan badan macam belon kaki tempang...2 pun sibuk lagi nak jaga tepi kain orang 2 macam aku beli moto angah nie pakai duit makbapak hang ka.??takada kan....??so hang jaga anak hang sudah la..umur anak hang da nak masuk 40 tak kahwin..

angah rasa la anak dia ni orang tak mau kot sebab mak dia peragai macam haram la...hahahaha
hai orang lain sibuk ja ambik tau...

kenapa la ada orang macam 2 hidup di muka bumi allah nie..kalau hidup buat dosa ja...da la tadi keluar jumpa member dok tengok2 ja di jendelanya usang nya...hahhaha hari2 makan asap 2t sx angah 2..geram sangat la dok tengok2 apa kalau tak puas hati keluar la bersemuka denga angah nie...orang tua tak sedar diri langsung RUMAH KATA PERGI KUBUR KATA MARI 2 pun sibuk nak tau pasai orang lain lagi..

ok la setakat ni geram angah dekat orang tua nak mampus....


P/S:jangan bagi hidup anda di kacau BUSY BODY kalau tak puas hati pergi tampo banyak kali di muka dia...hahahaah

13 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

tak salah la angah..

LATEST ENTRY : PROTON EXORA IS THE BEST! JOM BACA FAKTA DAN ANDAIAN ORANG TENTANG PROTON EXORA. YANG NAK TRY PANDU UJI PUN, JOM LA. FREE JE DAFTAR. :D

Erin Azizan said...

ala dia dngki la tu sebb dia tak leh nak jadi rider hihi

angah said...

@yaya tq

@kak erin nk jd rider cm mana kaki pow tempang...hahaha

zacky ~786~ said...

biase la tu.. manusia pelbagai ragam..

angah said...

@zack taw xpa...cm ak nie p tembak ja depa 2...adesss

schasya said...

dia jeles x dpt jd rider mcm angah, x pon nak sruh angah taya dia mcm nie " nak ikt angah jalan-jalan x naik moto", hahaaa ! sbb tu bz body ..

angah said...

@schasya huh xdak masa la nk bwk...wat berat ja moto angah nie...len la kalu bwk awek..heheh

Muhd Fadil said...

nasib baik aku takde moto. aku cuma ada EX5. haha

nora izzaty said...

says : saja duk mengedap lah tu nak jadikan bahan gosip . nanti siap ditambah semua ramuan untuk sedapkan cerita

angah said...

penyu kau cakap takde moto.??yg ex5 2 bintang apa.???ahahha

noro izzaty@ terbek...hahaah

MananQayyim{dot}com said...

ni semua ,mind set masyarakat kita....
kalau tengok org bwk mcm angah ni jer kate Mat Rempit....

sabar ye angah....

New Post : Lawak Kulit Pisang | Ceciter

kokser kokdam said...

biaso la boh.. manusia.. kita la keno soba n jgn jd mcm diorng ckp.. =D

Pakcu Sofi said...

saya suka dok belakang je..errr

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol