Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, April 24, 2011

sebagai tanda kawan kepada ahli KBU

assalammualaikaum..



wahai sahabat-sahabat yang di sayangi oleh encik angah hari ini angah akan buat review khas kepada kawan angah di KBU 2....nama nya encik adam zulhilmi yang sambut birthdays nya ke berapa la angah kurang sure le..nanti kena jadi CSI ni tahun berapakah beliau lahir kan...hehhhehe ok bro angah ucapkan semoga panjang umur murah rezeki....angah rasa tak ada apa yang nak di ucapkan kot...kerna angah sedang lost idea ni..sory la adam angah buat setakat ni ja sekadar ingatan angah untuk kawan-kawan yang angah sayangi di KBU ni walaupun angah sudah deactivate facebook kan tapi still ingat birthdays kawan-kawan angah semua...next time angah akan review blog birthdays korang pulak..janji korang info awal-awal kepada angah nanti...sekian walaikummsalam dari angahRETRO luv you all to KBU we are family.....

8 comments:

saya bukan tomato said...

beday saya 15. 6..hihi
hadiah sekali :P

angah said...

erika:insyaallah la...angah akan wat entry tok erika nati..hehehe tp hadiah xdak la..ehhehhe

aDisH.sHidA said...

ke 21.....angah kalau angah ada smlm mesti g meriah meriah meriah

kiera'sakura said...

kembar kira!!!! xpela xde fb kte smbg kt sini jer.. jnji kte kembar smpi ble2... =)

HajarRasdi [BdkKck] said...

bufday hajar 1.6.. hahaha..
angah, knapa deactive? x best la mcm nie.. huhu..

angah said...

kak shida: ada hai lebih penting la...nak bawak kak along p jumpa pakar...

kira:nati angah akan activeti fb balek...

hajar:ada sabar la...

Adam Zulhilmi said...

angah time kasih :)

angah said...

adam:sama2 bro..

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol