Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Saturday, April 23, 2011

awek kesayangan aku akan beraksi lagi di atas jalan raya part 2...

assalammualaikum...hari ni aku akan sambung balik kisah yang semalam masuk sini
setelah dirawat dengan terbaik dari penjaga nya kini beliau boleh pergi lebih jauh tanpa halangan yang datang
walaupun beliau masih sakit dengan luka yang di bedah seperti gambar diatas kan...
luka yang sangat medalam la....jika kesan jahitan itu terbuka boleh buat beliau kekurangan kelajuan di atas highway ni kan...semalam aku bedah jantung nya terdapat revalve sudah tidak boleh pakai lagi...so jawapan nya beli baru la..heheheh kos penbedahan ini(top overhoul) mencecah hampir RM200 setelah dikira di ambil detail...
setelah doktor tengok keadan nya stabil maka dibincang oleh lembaga ahli pegarah hospital ni..mereka bersetuju untuk lepaskan pesakit ini..seperti sedia kala....tapi sebulan sekali kena mai jumpa pakar di sini(kata doktor )maka mula proses persiapan untuk keluar dari wad ni...setelah dua hari duduk di dalam wad tersebut sampai nek jemoh la di buat nya...hehhhehe
ni la wajah nya setelah keluar dari wad kemarin...bukan main ceria la wajah nya..heheh maybe beliau tak sabar nak gegarkan highway utara selatan 30hb ni kot...sabar la sayang kalau ya pun kita kena relax la..tak boleh nak laju nanti...luka di badan sayang masih belom sembuh lagi..nanti bila sudah sembuh nanti kita cari geng buli sayang dulu...kita titik beliau berkilo-kilo..hahahaha






p/s: angah nak mintak maaf la kerna entry ni merapu ja...saja ja bosan tak ada idea nak update entry malam nie...so entry merapu ja jawap nya...heehheh jangan la salah anggap terhadap entry kali ni...betapa sayang nya aku terhadap jerung aku ni...mak biasa pesan untuk ku :dari dok jaga moto lama ni baik beli saja moto baru senang...tak payah-2 nak buat macam2....hehehh  kerna minat ku terhadap dunia retro nie....sangat medalam.....

6 comments:

shahjiehan said...

hahahaha.... mantap! spare part murah area ipoh tu kat mana?

shahjiehan said...

aku igt nk pakai rantai sss 1set ... kat sana harga berapa? sini agak mahal lah

fRaMe+LenSeS said...

ahahahah.. titik berkilo ya? chaiyokk.. ehehehe

angah said...

shah: sini sharepart senang dpt lagi...wat masa sekarg..


nadh:hehehe yela mana leh rxz titik kami nati...malu la 150 nati...

shahjiehan said...

berapa hengget eh klo nk 1 set ?sss...


jom baca dan komen Family Day Pantai Pasir Tengkorak 2011. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

angah said...

shah:ak beli bru2 nie dlm bru 50 psang sendiri...

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol