Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Friday, April 8, 2011

review blog kawan2 blogger dari utara part 1


assalammualaikum...
hari ni aku nak review blog kawan aku ja...blog yang pertama aku review hari adalah Encik Nadh Zher Ee blog dia banyak dengan info masa depan...dengan blog nya kehijauan nya sunguh menarik kan...contoh info yang dientry kan di blog nya...
tajuk entry nya adalah tekan button nos ni... memang menarik entry ni kalau korang kurang pecaya sila masuk di blog nya...bukan nak sembang kuat ka apa go to wepsite dia..senang ja...aku pun tak tahu yang jari kita ni boleh masuk penyakit ....


ok la setakat ni ja aku boleh review blog dia..aku nak gerak p solat jummat ni...
sekian terima kasih kerna datang di blog hijau itu bumi tuhan....

nantikan next review blog korang pulak....

11 comments:

Muslimah Optimis said...

oooooooooo angah..bila nak review blog akak pulak??? hihihihi...

angah said...

nati la kak oi...hehehe

eva♥evo said...

macho gile abg nadh..hee..
tade sape nk review blog berabok tasha tu,,^_^ tehee

angah said...

eva:nati angah riview la blog komer 2..

CikTomyam said...

pic nadh xleh blah..ahhaha

fRaMe+LenSeS said...

ihihi. terima kasih bro.. hihihi.. camne leh kuaQ pic ni nih.. hehe.. :D apa pn maceh sgt sggp review blog serba naif aku ni. ;)

angah said...

nani:xbek taw ckp at kawan kmi cm nie taw...hehehhe

nadh:sama2 bro xdak hai la..

shahjiehan said...

wah...nsem tol mamat tu..sapa ea..

hehehe..

jom baca dan komen 10 Fakta menarik. (Part 3)

agak2 bila la Sj nk di review..yeahhh

angah said...

shah:nadh 2...hahaha

HajarRasdi [BdkKck] said...

angah = kna plus.. ada cerita2 yg menarik kat blog tu.. cerpen,puisi n bla3~

angah said...

hajar:yela tp yg nie paling angah suka nie..hahah terbek..

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol