Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, April 3, 2011

header baru ku yang agak memuaskan..

assalammualaikum..wahai kawan-kawan blogger semua...setelah sekian lama header aku orang tolong buat kan...tapi hari ni aku belajar buat sendiri cantik or tak lain kira janji aku boleh buat sendiri betoi tak kawan-kawan.??
ni la header baru yang akan di guankan sekarang.....yang ni lak orang tolong buat kan untuk aku memang cun la jugak dari header baru aku ni...
yang tukang buat header ni cik nora kalau kita tengok balik header dia lagi comel kalau tak caya clip pada nama dia...aku amat beterima kasih kepada nora yang sudi tolong buat kan header 2...hehehhe

p/s: kalau korang try buat tempahan boleh la cari cik nora  2 kalau mintak tolong aku alamat nya 3 tahun kemudian baru la siap jawapnya..hehheh

19 comments:

meaw said...

acecececehhhhhhhhh .... :)
angah tag nama sapo tu?

saya bukan tomato said...

so , header baru ni pon 3 tahun ke nak siapkan ? ;p

angah said...

onie:nora yg wat kn onie...

erika:xdak la kalu owg nk tempah wat header cm angah nie mlz la nk wat nie..heheheh bz skit nie..hehhe

~eZmALiZa~ said...

ehem3..bile la sampai ke tahap alam semulajadi nie, hati pon kene ke arah tu jugak..hehehe.. :D

taleh ganas2...

oshin said...

hehe ;) comel cantek kau memang mamptop ?!

♥yaya budak suka embun♥ said...

hat ni lawa la angah :DD

HajarRasdi [BdkKck] said...

amboi2.. cantiknya.. so, sapa plak yg buat header nie angah?

nora amila ghazali said...

waaaa cun ar header nie... =)

shahjiehan said...

style!

jom baca dan komen Rasuah : Duit kerajaan RM108b lesap

angah said...

ezmaliza:yela sekali 2 kena la ikut yg lmbut 2..heheheh

oshin:yela sekali sekala nk mantop milahahaha

yaya:terima kasih la naa terharu nie wat sendiri nie..ehheh

hajar:angah la yg wat kn..ehhe catik kn idea dtg bila time bosan nie..hahah

nora:terima kasih la naa jasa mu tetap angah kenang coz sudi wat header yg lama 2...terima kaish balik la..

~...AmALinA....~ said...

cantenye header baruuuuuu...=)

angah said...

amalina :ehhhe tq la idea dtg xdijangka

shahjiehan said...

hahahhaa... hg bab engine no 1 noh!! syabas... aku blajar sket2 je sal engine... x berapa nk tera sgt

angah said...

shah:ak budak automotif la..ehhheeh

Nadzli Azlan said...

ini terbaekkk :D

hadiee said...

header lawa. style3x..

:D

angah said...

nadzli:hahaha idea tok edit la..


hadi:tq bro...

efa said...

waah style lawa habis la ecece cun2 dah ni

angah said...

efa:hahaha bisa2 ja..@@

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol