Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Friday, April 22, 2011

awek kesayangan aku akan beraksi lagi di atas jalan raya part 1...

assalammualaikum...wahai sahabat2 blogger yang di sayangi...

entry kali ini memang best sikit kerna awek ku(cik jerung binti shark)akan mula beraksi di atas jalan raya ni..setelah sekian lama awek ku ni hanya duduk di rumah sahaja kan...biasa la anak dara katakan(moto ada jantina ka.?)walaupun beliau hanya duduk di rumah keseorangan kan..aku nak teman kan dia susah la..dengan kerja tak tentu masa kan..masuk siang keluar malam(biasa ka balik malam.??)ikut la kalau tak ada kerja boleh la balik awal kan...bukan selalu boleh balik awal nie...sampai aku abaikan tanggungjawap terhadap nya...mesti dia sangat sedih bila aku mula bior kan dia duduk seorang diri ni..tapi hari ini aku aku ambil 1 keputusan yang boleh buat awek gembira lagi dengan melaku kan kerja amal terhadap beliau...dengan servis diri nya dengan buat overhoul ni..aku dapat rasa beliau mula suka dengan pernampilan yang baru ini...aku akan buat badan nya berasa ringan dengan barang baru nya...kekuatan untuk beliau melangkah lebih laju lagi bila di kejor orang yang tak dikenali(mat rempit) dengan proses demi proses beliau akan berasa yakin untuk mengejor balik...bakal beraksi di kanival kuale kangsor ni..hahahha sabar menanti boleh punya...hahaha
ini ada proses yang pertama yang perlu di buat demi awek ku yang sayang...memang teruk keadan jantung beliau ni ka..hehehe(biasa la bro moto lama katakan...hehehh) ok la nanti kisah perjalanan hidup awek ku ini...di part 2 pulak...hehhehe


p/s: aku bukan la seorang mat rempit yang korang anggap 2 kan....tapi aku hanya suka beride dengan kawan2 club..tak rugi la aku beli awek ni kan...tak payah suruh buat orang buat...aku boleh bedah sendiri kan...ehhehhe

13 comments:

Muslimah Optimis said...

hahaha.. comei la nama jerung binti shark.. hihihi... kakak pun nak simpan duit beli moto idaman la.. hoho..125 ja pun..dok bekenan sejak dulu kala

angah said...

comel ka kak.??
ehhheh tq la kak....
hehehe 125.??wahhh cita2 tinggi nie..

HajarRasdi [BdkKck] said...

heh! igtkan awek btol.. ish3..

"Che Ain" said...

kalau budak ni ada awek betul2 tp sy xtahu,siapla dia..

ninie said...

=P cantik nye awek, nama pun cantik gak hehehe, jom singgah my blog... xoxo!

angah said...

hajar:yela nie awek angah yg ada skrg nie...hahhahah

ain:ehheheh ala yg nie ja ada..hehehe

ninie: tq la coz komen di blog hijau ni...ehhehhe ok saya akn melawat di blog awk 2...heheh

Penyu said...

aku takde moto, keta. kau dua dua ada. pinjam kan aku satu. :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

lawa aih awek angah..hehehe

CikTomyam said...

cumeinya awex angah..!! dia mekap ijau laa..huhu

nak gak rempitt..!!! sukaa..^^

angah said...

penyu:mu bahong ek.??

yaya:kenal kan nie awek angah yg lama....hehhe

nani:bisa la awek kena jaga la..hehehe

nadzli azlan said...

terbaekkk !!!! sila berhati hati yek Encik Angah ;)

rosmanizan said...

i like....nnt jmp dgn rimau ku

angah said...

nadzli:ok bro...

komeng: rimau kau 2 xleh di pisahkan dengan jerung ku ni....hahahah

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol