Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, March 16, 2011

program KBU masuk paper sinar la

assalammualaikum wahai kawan2 blogger  malayasia..senja ni aku bagi tahu 1 berita yang agak terkejut la sikit macam tak percaya ja program  Kami Blogger Utagha(KBU) nie masuk pager sinar harian  hari nie aku pun mati-mati tak caya betoi ka tak ni.??lalu aku nak percaya tentang berita nie aku pergi cari paper sinar hari ni nya...ni ada keratan paper 2 ampa tengok la sendiri dengan bijik mata ampa ni...
mula-2 aku tak la berapa sangat nak caya orang cakap...last-2 aku pun caya jugak akhir nya...
aku nak ucapkan terima kasih kepada saudari cik gksb yang bersusah payah nak naik kan KBU ni...


p/s: tak rugi aku join group chat Kami Blogger Utagha ni group yang paling meriah sekali diantara group yang aku join sebelom2 ni...

12 comments:

nora amila ghazali said...

hhaha betul2...

HajarRasdi [BdkKck] said...

yaa! dan saya pon berbangga menjadi warga KBU.. =)

♥yaya budak suka embun♥ said...

bangga gak..hihi


FRESH ENTRY : YAYA DATING DENGAN SIAPA HARI NI? KLIK SINI

YAYA ASAL MANA? : KLIK SINI

NAK LAJUKAN FACEBOOK : KLIK SINI

angah said...

nora:heheh

angah said...

hajar:ye sama la gan angah nie bangga jd ahli kbu nie..hehe

angah said...

yaya:betoi2

CikTomyam said...

bangga sangat! tapi nani xdpt join la encik angah..wuuu~~

angah said...

nani awat lak xleh nk join nati.??

eva♥evo said...
This comment has been removed by the author.
angah said...

hah.?xpham la..

Nobita Sensei said...

pantai seagate? erkk.

angah said...

yup jom bro kita p rmai2 bg rmai..
hahah

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol