Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Thursday, March 17, 2011

kuih lapis ka telefon lapis.??

assalammualaikum...wahai kawan-2 blogger  semua...disini angah nak bagi tahu entry ni..pelik sikit rasanya..handphone angah ni orang cakap macam kuih lapis.hadoi beli mahal-2 orang kuih ja bukan handphone..sedih jugak la macam ni...sampai orang cakap boleh makan la handphone angah ni..
ni bahagian tepi dia

ni bahgian depan

nampak macam kuih lapis kan handphone angah nie..pada hai  beli hari memang tak perasan langsung la...
last mak cakap handphone angah ni macam kuih lapis dekat kedai mak niaga ja...
yang ni pulak kuih lapis yang angah cakap tadi...

ni kuih bahagian atas

ni kuih bahagian tepi nya


p/s: angah rasa la depa dengki kot dekat angah sebab ada handphone macam kuih lapis nie..betoi tak..heheh

21 comments:

titirara said...

wohooo~ lawa laaaa phone tu ...

angah said...

lawa ka titirara bisa ja...

fRaMe+LenSeS said...

hihihih.. camna la ang leh dapat idea tu boss? cam lawak pn ada jugak.. tapi kan. empomm ang tu lawa a.. ;)

FarAh AmiRa said...

hahaha..nampk lazat je phone angah 2..hahaha....tetibe je trgn nk mkn kuih lpis..:)

gigiAriEma said...

hahaha.. gigi nak satu telefon lapis tuh.. nanak jugak! :P

angah said...

nadh:ak pow xperasan...
ak beli kuih lapis la td..bru perasnfon ak nie sma gan kuih lapisnie..hehhe

angah said...

fara:mmg lzt la kalu mkn kuih nie tmbah2 buatan ibu la kata kn..heheh

angah said...

gigi:abik la angah bg cover ja..heheh

nora amila ghazali said...

hahhahh memang macam kuih lapis... handphone angah warna merah... hoho.. hihihi lawa handphone tue (salah satu sebab warna merah..)

angah said...

nora:sebijikkan cm kuih lapis.??

mr E oSk gurL said...

kuih lapis tebal sket angah...klu x,x kenyang la mkn klu nipis cm hp angah tu....^_^ singgah sini....saluut...saya f0ll0w...

Pakcu said...

bila lapaq bleh makan henpon tu =D

"Che Ain" said...

tkar fon baru!! msti dah ilg 6ber ain.huhuu

angah said...

mr E osk gurl:2 la pasai angah igt fon angah nie jd kuih la..

angah said...

pakcu:hahha

angah said...

ain:nie fon angah yg lama la..yg rsak 2 ada lg..heheh

meaw said...

cisssssssss,mesti lost idea dah ni :P

angah said...

onie:hahhah yup lost idea..

bayataos said...

You were meant to blog. It has inspired me to start my own blog on barrie dentist

online pharmacy

cik AngguR said...

aiyok lapaQ lak la

angah said...

cik anggur: abik la..

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol