Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, March 16, 2011

HIJAU ITU BUMI TUHAN

assalammualaikumm...hai blogger semua hari  ni entry aku kali ni "hijau itu bumi tuhan"baru dapat idea nak buat entry ini...biasa la bukan senang nak idea macam ni..walau pun nama nya kurang menarik sikit bagi aku itu perkara biasa ja...biar la buruk tapi hak seeorang itu..
semalam aku ada dengar 1 lagu dari XPDC iaitu lagunya "hijau bumi tuhan memang layan betoi kan..kena dengan temablog aku ni baru planning nak tukar kaler blog ni..last2 tak jadi kerna XPDC buat lagu macam  nie betambah seronok la pulak nak pakai kaler hijau ni..
ampa dah dengar ka video clip nie..??memang best layan lagu nie..


 
 p/s: tak rugi aku guna terma nie macam kan                                                                                                 

2 comments:

noor badriah said...

waa..bad pnh dgr lagu nie..=)

angah said...

bad:best kan lagu nie kerna la gan tema angah nie..haha

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol