Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, March 27, 2011

Gathering KBU paling meriah part 1

assalammualaikum wahai kawan-2 blogger semua...pada hari 26hb.03.2011 yang paling best la nak katakan..
aku rasa macam baru ja 5minit tadi aku tinggalkan depa semua 2..memang tak nak bayang kan la macam mana best nya garthing 2 semalam.?kalu ampa tak berapa nak caya ni gambar nya
meriah tak.?rugi la kalau yang tak join semalam 2...dah la keadan tak megizin kan dengan cuaca hujan sampai basah baju aku semalam selamat la ada bara api semalam boleh jugak panaskan badan yang sedang sejuk semalam...
ni la hadiah gksb sampai nagis la 
yang nie pulak bunga KBU ni macam comel tak depa semua.?
ni pulak wajah-2 KBU yang turuk serta gath semalam ...
tengaok la betapa rajin nya aku dok buat kerja amal ni biar pun hujan sekali pun hati di KBU
ni la wajah-2 yang mai lambat...tapi depa cakap sesat at shopping mana ntah..hehhe tak pa janji depa sampai jugak la untuk meriahkan program KBU semalam....
tengok macam sedap tapi aku tak dapat nak rasa nya walau 1 cucuk sate..sate ni dibawa mai dari kajang mari..di sposer oleh papa khai kita yang susah payah balik utaqa...
ni pulak geng ratu cantek utaqa ...hahah
ni time game kena orang...ehhee
onie tolong sain untuk angah sekali...oh demm..
ni bunga dari utaqa mai nak habaq kt ampa mai nie...
orang yang paling rajin buat kerja nie....
nantikan sambungan pulak

15 comments:

aDisH.sHidA said...

xdak muka kak...hahahahaa

nora amila ghazali said...

amboiii kutuk cheq no... sgaja la tuh!!

saya bukan tomato said...

weee ! geng ratu cantik ! hahaaha

Muhd Fadil said...

nasib baik aku takde orang kenal. hehehe

meaw said...

tudia,cheq tak cantik mana pon,cheq bese2 je.....sain untuk angah? tak dak makana aihhhh,HAHA :P

angah said...
This comment has been removed by the author.
angah said...

kak shida:ada la lmbat loading kot..

nora:angah kutuk ada puji kot..hehhe

erika:yela tgok la kasut tigi mna.?

fadil:kaki salut plastik dok kuat ulat

onie:hahahahah

Farhana Jafri said...

syok la depa bleh join gath.. siap dpat hadiah g.. huh! jeles2!!!

angah said...

farhana:best owh awat xmo join.?

bulat said...

muka cheq ade tp nama onie y disebut hahaha

CiK LiYzA ^^, said...

hehehe..sy suka pic2 kt cni~

mikro_kokus said...

haaa....sini da gambaq satay..... ^_^

fRaMe+LenSeS said...

waahh.. syok2.. hehe

angah said...

bulat :sowi la angah xperasan la..hehhe

cik liyza:pic yg mna.?

mikro :hehehe copy by kak liza

nadh: owg paling hppy kn..hahaha

rosmanizan said...

sempoi la korang

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol