Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, March 13, 2011

design baju KBU nie

assalammualaikum kawan blogger semu...hari nie aku ada benda baik punya nak di kongsi untuk semu ni...bajju rasmi KBU nie akan keluar tak lama lagi ni...tapi sayang aku lambat sikit order biasa la aku tak masyuk lagi maybe nest week ni insyaallah la kalau ada next week ni...mai tengok sini
orang  buat baju nie adalah cik gksb  ....aku rasa boleh dapat tak baju nie kalu aku nak.??
mesti dapat punya sebab aku pow nak bayaq jugak nie..haha...ampa semua tengok la aku pakai nanti...


p/s: sapa yang nak order boleh hubungi cik gksb

4 comments:

kiera'sakura said...

angah x join gath ke nanti?

angah said...

angah insyaallah la angah join nati...tp kalu angah xjd 2 ada hai la..

CikGadis said...

aish. xwat review lg ttg baju ni huhu

angah said...

xbrpa nk pandai la...heheh

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol