Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Thursday, February 17, 2011

TIME DINNER SAYA...

assalammualaikum...kawan2,teman2,sahabat2 sekalian sama waktu denngan nya...
semalam lepak sampai pukul berapa entah...
alang2 dah duduk dekat kedai roti bakaq area bagan serai sini mesti pekena roti sandin bakaq sedap jugak kalau makan besama kawan and family..dah lama aku tak pekena roti bakaq kat sini....malam tadi rasa macam nak makam pulak so aku pun oder la 1 set roti sandin dengan teh O ais
telur 3 suku masak ni bukan aku yang makan ok..kalau aku makan bertambah la berat badan aku ni lani pun dah 90kg kalau aku makan alamat nya memang susah la aku nak turun kn berat badan nie...dulu berat melebihi 100++ sekarang dah turun sampai 90-- kira ok la 2 kan..
dah lepak sampai tak ingat dunia langsung,besok nak masuk offis pulak tido pun lewat bangun pun lewat gak la..kalau hari cuti memang best la kalau macam ni lepak sampai ingat dunia...orang lain sibuk duduk tido aku gan member aku duduk lepak sampai subuh..



p/s:kalau ampa nak try roti bakaq macam ni leh la mai bagan serai...
    dah sampai kalau tak rojer letih la aku nak tujuk jalan nie..hahhaahah

4 comments:

"Che Ain" said...

awtnya angah..xpuas ati maila..hihi

angah said...

hahhaah nk mai tang mana.?alamat pow xmo bg cm mana nk p gaduh...hahhha
apa la che ain nie..

Solihin Zubir said...

roti bakaq! sedap kowt..
salu gak order kalau lepak kdai pattani.. heheh..

angah said...

hahaha
ang mai bagan serai la bru taw cm mana best nya roti bakaq nie..
hehehe

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol