Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, April 4, 2012

saya ada bluebird



Bismillahirahmanirrahim.. 
assalammualaikum semua..
alhamdulilah la masih boleh blogging di Hijau Itu Bumi Tuhan lagi...sejak 2 menjak incik hijau kehilangan  banyak darah #EH idea la...HAHA ok back to topic...
hari ni incik hijau  baru masuk kedunia BLUEBIRD apa itu BLUEBIRD..??mai sini nak bagi tahu deme semua...bluebird tu burung biru atau twitter bak kata owang putih la(utaqha mai) 

disebabkan incik hijau baru je sahaja masuk kedunia TWITTER kan mari semua reader yang ada account moh follow teman punya twitter....


TuanHijau ni la nama di twitter incik hijau...mari la kita bertweet sambil berdakwah...insyaAllah besar ganjaran nya..amin...





nota hijau/: sudah follow rajin-rajin la bertweet..:) tarak sombong punya...

4 comments:

Cik Hujan said...

ingatkan bluebird ape la..twitter rupanya -_-"
sebab ada satu lagu tu namanya bluebird. tu yang nak tau ape maksudnya

incik hijau said...

@Cik Hujan kereta pun ada la..;0

Hisyam said...

Saya pun ada 'bluebird'! :D

Cik Pulau said...

ada jugak blue bird... hahahaha

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol