Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, November 6, 2011

salam aidiladha

assalammualaikum...


hari ni angah di beri peluang untuk update blog lagi..pada malam hari raya aidiladha ni angah nak wish sedikit kan...


selamat hari raya aidiladha or korban...



selamat hari raya aidiladha ..di hari raya ni jangan la pulak yang ada terkorban di jalan raya cukup la sudah ramai yang terkorban sepanjang tahun..:)
berhati-hati di jalan raya ye wahai kawan-2 semua.
.
 
p/s: makan jangan sampai tak boleh buat kerja lain pulak..:)

5 comments:

Muslimah Optimis said...

selamathari raya aidiladha angah.. tu la kan tadi masa otw balik akak nampak ada 2 eksiden.. huhu

H Y D E said...

salam eid adha angah!!

si skru™ said...

huhu...camat hari raya jugak..
jngn mkn lembu bnyk2..
sat g darah naik..huhuuu

si skru™ said...

huhu...camat hari raya jugak..
jngn mkn lembu bnyk2..
sat g darah naik..huhuuu

kiera'sakura said...

salam aidiladha angah =)

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol