Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, August 31, 2011

open house di rumah sendiri

assalammualaikum....

selamat hari raya semua...

sebut pasai raya semua seronok nak buat open house kan termasuk angah sekali...heheheh
buat tak banyak mana pun sekadar open house biasa-biasa ja kan...
mai tengok gambar yang angah sedia kan ni..perghhhhh sedappppppppppp gila sure korang teringin nak makan kan...hahahaha


mee yang belom rebus


bahan-bahan mee kari..


kuah mee kari...


ni la hasil nya open house hari ni makan mee kari special ni dari bagan serai...

kuih-kuih raya  pun turut ada sekali kan..tak sah kalau tak ada kuih raya di atas table kan...
baru la hari raya kan...hehehe

antara retis yang hadir open house angah hari ni



1.KSP 
4.al

p/s: alhamdulilah la semua nya berjalan dengan baik sekali...

13 comments:

@taufiqhelios said...

sedap oh mee gulai tu...slurpppp :)

~Kirin Selama Perak~ said...

blurp !
alhamdulillahhhhh !~
:)

angah said...

tq la..sbb mai rumah aku hari nie...

Cik Reena Tan said...

gila pantas buat entry.. tenkiu la jemput kami. ahad nanti mai rumah reena plak yee..

angah said...

reena angah wat entry nie lepas reena balik...hehehhe

aliaa farhana said...

taufiq panggil mee gulai?? hehehehe

patut la siap2 kuar lappy tyme tgh makan...rupe ny sbb nak update blog....haha

Azham Vosovic said...

OMAIGOD! My fevret! nak satu hahahah

Nyamuk Terbang said...

angah..nak laksa skit

cik AngguR said...

nak ckit la angah ley tak?

Maya Lisa said...

alorhai ! sedanye ! tak ajak =,='

Isteri Encek Bard said...

sedapnyer mee kari.. skett

anGah said...

gilaa.. nampak sedappp gilerrr.. hehe

Munna said...

grrrr mee kari sedap!

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol