Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, July 20, 2011

wordless wednesday #2


assalammualaikum...



location : IPD kerian

16 comments:

Nour Akmal said...

suka dgn lambang ni..
kalau boleh nk letak dalam rmh saya lah..huhuhu...=p

anah samsudin said...

erk..awat ayat macam tunggang langgang ? iskh3 =P

angah said...

ehhehehe anda kena paham dengan ayat tu..betoi ke tak.??

♥yaya budak suka embun♥ said...

sukar memahami ayat tersebut. hahaha

Cik Reena Tan said...

haha! arahan yang tak macam arahan..

Ruzzezanie said...

hahahahaa..apasal ayat dia cam sengal tu angah? larang zon larangan?hahahha

shida'R said...

saya paham ^_^

Aimifiqa said...

tak berapa faham la. hehe

fiq. said...

sabotaj ni, org yang buat board ni belot, hahahha

WW#2

tomatokering :) said...

kahkahkah ape daaa ayat dia tuh .. khikihkh

kiera'sakura said...

kenapa la x check dlu before tampal bnde tue...

angah said...

salah kita ke salah sapa.??

touyakaruma said...

aku yang failed BM tak faham maksud atau sign board tu yang failed BM ?

angah said...

xtaw la..sbb aku pow xbrpa nk paham la..

A'IM said...

bila nak update..haha

Farrah yong said...

huhu ;) ske lmbang ini ;p

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol