Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, July 20, 2011

wordless wednesday #2


assalammualaikum...



location : IPD kerian

16 comments:

Nour Akmal said...

suka dgn lambang ni..
kalau boleh nk letak dalam rmh saya lah..huhuhu...=p

anah samsudin said...

erk..awat ayat macam tunggang langgang ? iskh3 =P

angah said...

ehhehehe anda kena paham dengan ayat tu..betoi ke tak.??

♥yaya budak suka embun♥ said...

sukar memahami ayat tersebut. hahaha

Anonymous said...

haha! arahan yang tak macam arahan..

Ruzzezanie said...

hahahahaa..apasal ayat dia cam sengal tu angah? larang zon larangan?hahahha

shida'R said...

saya paham ^_^

Aimifiqa said...

tak berapa faham la. hehe

fiq. said...

sabotaj ni, org yang buat board ni belot, hahahha

WW#2

tomatokering :) said...

kahkahkah ape daaa ayat dia tuh .. khikihkh

kiera'sakura said...

kenapa la x check dlu before tampal bnde tue...

angah said...

salah kita ke salah sapa.??

touyakaruma said...

aku yang failed BM tak faham maksud atau sign board tu yang failed BM ?

angah said...

xtaw la..sbb aku pow xbrpa nk paham la..

A'IM said...

bila nak update..haha

Farrah yong said...

huhu ;) ske lmbang ini ;p

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol