Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Monday, June 27, 2011

apa nak stop blogging.??

assalammualaikum...

sejak 2-3 hari nie angah selalu sibuk dengan kerja2 angah yang belom settel lagi nie..
bila siang masuk ofis..malam pulak nak on9 pulak kena tunggu semua orang tido...sebab time angah nak guna kena tugung adik2 guna...so dalam masa yang sama angah terpaksa buat kerja 4 time di luar..dalam keadan yang sejuk bila waktu malam...hari ni baru ada peluang nak on9 malam nie...on9 sekejap sahaja sekadar enry di post saja....

angah mula buat kerja yang bahaya di waktu malam iaitu kerje yang dulu bisa angah buat...just tolong orang yang susah di highway sana...tak salah kan kita buat baik pada manusia kan....sekarang hanya kerja oncall je..ala doktor kan...dengan baru2 ni angah telibat dalam kemalangan jalan raya...melibatkan kereta vios dengan wira ku..wira ku hanya pecah lampu sportlight vios 2 pecah bumper so terpaksa jual suzy la..huhhuhu


ok la setakat ni saja entry pasai nie...

p/s: bukan senang nak jadi senang bukan susah nak jadi susah....

2 comments:

Linda Fuad said...

salam..
keje 4 times?? mcm mana tu,takde rehat langsung ka?
angah keje, keje jugak kesihatan kene jage yer..
tak pyah la stop berblogging,jarang2 update pon ape salahnya kan..?
chill kay? hhehe :)

Budak Botak said...

Xpa jgn behenti terus, buat ja bila ada masa lapang. Chaiiyokk..

Entry terbaru -> Dibogelkan Depan Orang Ramai - Apa Perasaan Korang Kalau Kena?... (",)

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol