Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Friday, May 13, 2011

selamat hari lahir abah...

assalammualaikum...


entry kali ni angah nak tujukan pada my dad ZULLRAOOH BIN MOHD TAHIR....cukup 12hb mei,genap umur abah angah 52 tahun...pejam celik sudah 52 tahun abah angah ni kan...angah doakan abah di murah kan rezeki,selamat dunia akhirat dad you all the best...tak rugi angah dapat abah yang ceria(macam tak ada masalah ja),pesayang,pemurah,paham dengan minat angah selama ni..selalu support angah and family...

umi and abah angah
p/s:angah sayang abah,angah semua nya...

7 comments:

tomatokering :) said...

selamat hari lahir abah ! hihik ^^

syamsid dhuha said...

waahh goodddd :D :D :D

shahjiehan said...

jadilah anak yg soleh~

naqiah said...

hapy beday abah.. hehehe

kiera'sakura said...

selamat hari lahir abah..

**klu boleh nak panggil parents kembo2 aku same ngn korang panggil.. kite kan kembo..hihihi

IMANSHAH said...

selamat hari lahir to him

Budak Botak said...

Selamat hari lahir, semoga panjang umur...

Entry terbaru -> Daphne Selfe - Model Wanita Paling Tua Di Dunia... (",)

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol