Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, May 25, 2011

cantik tak header saya...

assalammuallaikumm...

entry kali angah nak tanya CANTIK TAK HEADER SAYA.??angah sangat buntu dengan header angah sekarang nie...so dalam masa yang sama angah nak korang komen sikit header angah nie...dont wory angah tak kan ambil hati dengan kritikan korang semua...angah tengok header korang yang flash cantik...tak macam header angah...so angah mintak sangat-2 korang komen header angah ni..kalau tak cantik angah akan buat yang baru ja header angah ni..hehehe



tadi angah nak join contest kak sunah ( sini )tapi kedai nya sudah tutup la...biasa la angah baru ja on9 kan..pas tu baca entry kak sunah sudah tutup la..tak pa la next time angah join la kak sunah...



P/S:korang komen yang baik or tak baik angah terima ja...nama pun kritik kan...

24 comments:

rosmanizan said...

terbaek bg ku...cma kurang jelas ckit dye nyer picx....

Sunah Mohammad said...

header angah da ok...da cukup hijau...tapi tak bape jelas tulisan hijau itu bumi tuhan tuuu...url blog pun tak jelas, yang tu yang penting...hehehe..

eienrazak said...

okay dah..tapi kalau tulisan terang sikit sure lagi nice :)

fRaMe+LenSeS said...

<-- buta IT. bagi Nadh okeh da. :D

jia said...

bg jia..
nmpak tnang je..
sbb nmpk cme ad sbuah rumah je dlm seluas sawah padi tu..

nk bwt uma at stu la..hehe.
mgarut jup..

ap2 pown, cme tlisn y url tu je kowt.. hehe

:)

Puanbee2 said...

cantik dah tu sesuai dgn blog hijau flas2 pun tk elok juga blog jd berat

mas saari said...

ok jer...nampak tenang!
cuma tulisan kena bagi jelas...

cik pulau said...

cantik je.. sejuk mata memandang..
tapi betul kata kak sunah tu..
tulisan tu xbape clear.. hehe

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Hijau itu menenangkan :)

-✿Ayu✿- said...

rasa tenang sgt dtg sini...sejuk mata memandang kehijauan blog ni... header ni dah cukup tenang... like this!

Erin Azizan said...

header angah simple..tak semak mata. k.erin suka!

aDisH.sHidA said...

SKONG KATA2 SUNAH...PERKATAAN HURUF2 BUMI ITU HIJAU N URL ANGAH KENA BG MENYERLAH ORG NAMPAK...MYB WARNA HITAM LEH TUKAR PUTIH OR KELABU...

GAMBAR TU DAH OK SUKA

umie said...

cantik la tu,hijau..menarik..
segar je mata nak tengok..(",)
http://sitiumairahsaat.blogspot.com

angah said...

@all:tq la semua kawan2 yg angah syg nie...cewahhh hahaha

RIAN said...

nice ja.
love hijau. h0ho

SHAFIQ HASHIM said...

Terbaik..

Pakcu Sofi said...

cantik! sejuk mata memandang

Rtp Farra Arisha said...

the writting on ur header should be more brightness, baru nmpk lgg cantekkkkk! hehe :))

angah said...

tq la ek..

| cik azeya | said...

dah oke dah ni. hijau. sesuai dengan tema blog ni. :)

yanie.yuhuu said...

jom join contest,..ini link nye,...
http://chumelyuhuu.blogspot.com/p/contest.html

yanie.yuhuu said...

jom join contest,..ini link nye,...
http://chumelyuhuu.blogspot.com/p/contest.html

kiera'sakura said...

suka tgk bendang.. nyaman dan tenang.. =)

kemang~ said...

lawa header...suka hijau :)

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol