Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Sunday, April 17, 2011

makan angin di ipoh sampai buncit perot

assalammualaikum...wahai sahabat blogger yang di hormati semua...hari ni angah pergi makan angin seorang diri di ipoh....sebenarnya bukan niat nak p makan angin syok2 hari ni...tapi kerna rindu nak jumpa kawan setable nie kan...planning hari minngu nie p ipoh jumpa budak2 club di sana...sambil boleh cuci mata nie dok tengok mat2 kereta race di sana...perzhh macam nak join ja diarang race tadi...apakan daya kereta ni hanya boleh pergi 200km/j ja...tak boleh nak laju lagu...so aku pun tak turut serta race di atas highway tadi....wira pekak ni pun tak laju mana pun...diarang semua 300km/j(boleh ka sampai tara 2.?)hehehhe.....aku sampai lupa la nak balik ni..punya syok tengok kawan2 yang enjoy di hari minggu ni kan hahah...selepas aku berada dikedai MAMAK NAINA di ampang 2...sambil online facebook di kedai ni....dah lama tak lepak di ipoh...awat best ka lepak ipoh 2.??best gak ladapat jumpa kawan2 yang lepak di sana...heheheh selepas aku lepak member2 aku ajak p lost world tambun tadi..kalau aku masuk boleh la..dah la mahal nak mauk dalam 2...so aku pun snap la 1 gambar tadi...tak la berapa cun mana pun kan...
tak dapat masuk pun tak la janji boleh snap gambar 1 cukup...boleh buat kenangan sudah...buat apa nak ambik banyak2..???penuh memory aku ja kan..sedakar sweet memory kan...kalau aku pergi dengan family ni best la tempat rehat,bersantai dengan family kan...aku seorang ja...tak best la kalau tak ada family disisi kan...
gambar ni sekadar hiasan entry ja...heheheh apa macam hensem ka brader nie.???hahahaha boleh la nak kata hensem kan...




p/s: jauh perjalanan dekat permadangan di ipoh..hahahah merapu ja kerja aku ni kan..hehhe

13 comments:

mr E oSk gurL said...

x pernah p lg lost world tambun tu....tringin nk p....=)

angah said...

ala p ja la...best hehhehe

mr E oSk gurL said...

insyaAllah next time...=)

fRaMe+LenSeS said...

cambesh bro.. jum p reramai. hehehe

Muslimah Optimis said...

hahahah... ingatkan pi bawak diri sorang2 diri tu...hihi

notes: akak takut la tengok ray ban besaq2 sangat..hohoh

angah said...

mr e osk gurl: ok heheheh best owg tambun nie...haha

nadz:jom kita ajak warga kbu p..tapi duit poket niri la..ahahahha

kiera'sakura said...

awat x cakap nk pi ipoh.. blh tumpang smpi klebang... hohohoho

angah said...

syakira:mana la nk taw...igt xdak owg nk follow so sowg pow jadi..hahhah

angah said...

kak aimaa: hehhehe xdak beso mana pow..hehhee

Fyqa said...

satu hari nanti nak pastikan dpt p sana jugak. hihi

nelly said...

wah ! jalan sakan !

anne jasmine said...

lost world dlu2 je best... 3 taun lpas... skang ni x best... :( pompuan nk men air kne pkai sluar fit...
aritu msuk x mandi pn.. rgi det je..
oh jem~~

angah said...

fyqa:best owhhh....

nelly:xdak la sakan mana pow...bisa la p jumpa mber td..hehehe

anne:taw xpa...ehhehheh

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol