Dengan nama Allah, Yang Maha Pemurah, lagi Maha Mengasihani( Al-Faatihah 1:1 )

Wednesday, December 18, 2013

admin terlalu sibuk dengan kerjaya

Bismillahhirahmannirahim....


Assalammualaikum selamat petang semua follower TH..


Alhamdulillah masih di beri perluang untuk berblogging ni tetapi TH sangat sibuk dengan kerjaya yang ada sekarang...TH minta maaf sangat tak dapat nak blogging lagi dengan keadaan yang sangat sibuk....ada ke yang rindu TH ni??ok la kan ada yang rindu TH ni..HAHA serius TH tak sempat nak update blog TH ni baru di ubah suai dengan seorang blogger retis cik ayu bardydol ni...


lawa jugak hasil kerja dia ni...biasa la dia kan blogger retis opsss....heheh jangan marah ye...heheh

rasa nya da lama TH tak update blog Hijau Itu Bumi Tuhan rasa rindu nak blogging macam dulu....

rasa yang je kot TH nak kabo kat korang kan...









ok la setakat ni TH boleh update...kalau follower yang rindu TH boleh cari di wechat (norhisham90) Fb (Encik Angah) twitter (TuanHijau) yang baik datang dari Allah,yang buruk datang dari diri TH sendiri...sekian wasalam.....

2 comments:

MR & MRS MAKMUM said...

lama ilang ~

Encik Suami said...

Assalamualaikum Warahmatullah.

datang ziarah sambil follow.baru terjumpa blog nie.simple bat nais.

erm..tgk pd entry,lama menyepi.tapi xpe.at least ada update.samalah mcm diri ini.update klu betul2 free.ye la..mana nak kejar,dgn kerja lagi,family lagi kan?

blogger lain follower ribu riban,sbb dia rajin update n byk masa.maybe juga diorg ensem2 n cantik2 belaka.sbb tue ramai yg berminat.

tapi xpe la.kita buat blog bukan utk jadi glamer.saja suke2.

salam perkenalan.

 

Copyright 2013 © Hijau Itu Bumi Tuhan. Design by Ayu Barbydol